суббота, 3 июня 2017 г.

Набір до ДК блогу ScrapRelax

   Добридень всім!

   Сьогоднішній пост для мене особливий і хвилюючий. Хочу спробувати своє щастя і подати заявку в Набір ДК молодого україномовного блогу ScrapRelax.


   Трохи про себе. Звуть мене Антоніна, можна просто Тоня. Живу в місті Краматорськ. Разом з улюбленим чоловіком ростимо нашого непосидька-синочка.
   У скрап прийшла відносно нещодавно - цього літа буде рік. Напевно, як і багато дівчат, знаходячись в декретній відпустці, шукала вихід своєї енергії. І, на щастя, абсолютно випадково, я познайомилася із скрапбукінгом. Цей яскравий, багатогранний і захоплюючий світ поглинув мене повністю. Зараз будь-яка вільна хвилинка йде на улюблене зайняття.
  Дуже люблю брати участь в конкурсах, завданнях, СП. Знаєте, таке відчуття, що я дуже багато що пропустила і тепер намагаюся встигнути все. Адже ми плануємо, але не знаємо, що нас чекає завтра. Тому і наважилася подати до Вас заявку, хоча досвіду в ДК у мене немає, але є непереборне бажання і заповітна мрія. І пора цю мрію утілювати в реальність.
   У скрапі люблю все. Пробую себе в різних стилях, техніці і напрямах. А як же по-іншому визначитися зі своїм стилем :) Намагаюсь наповнювати свої роботи змістом. Стараюся, щоб кожна робота була краща за попередню. А найголовніше, що від усього цього процесу я отримую божевільне задоволення і радість.
   Отже, пропоную Вам свої роботи. Думаю, усім учасницям, які подали або ще додадуть свої заявочки, важко вибирати роботи для демонстрації своєї творчості. Адже хочеться показати Вам все. Але триматиму себе в руках і обмежимося обумовленим числом робіт.

   Перша робота дитячий альбом. Детальніше тут.


   Друга робота маленькі листівки у стилі Shabby Chic. Детальніше тут. Квіточки робила сама.


   Третя робота листівка у стилі CAS. Дуже подобається цей стиль. Детальніше тут.


  Четверта робота АТС. І до цього я неспокійна :) Детальніше тут. АТС зроблені с нуля. Використовувала гофрокартон та природні матеріали. Квіточки теж мої.


   Та п'ята робота  пано з моїм маленьким сонечко :) Детальніше тут.



   В мене є ще і блокноти, і сторінки, і альтерскрап, але ж все не вмістишь :) А ще в планах м'які іграшки:)
   Я не зупиняюся на досягнутому. Працюю над якістю не лише своїх робіт, але і їх фотографій.

  Чому мені хочеться стати частиною ДК? Це ж божевільний обмін досвідом, дружнє спілкування з іншими дівчатками, нові знайомства, величезний поштовх до розвитку в творчості і саморозвитку. Так само хочеться, щоб мої роботи стали корисними, щоб Ваші читачі могли щось почерпнути і для себе. І принести користь безпосередньо Вашому блогу
  У команді працювати умію, у минулому була спортсменкою. Також я відповідальна і намагаюся завжди мислити позитивно. А ще займаюся йогою і хочу, нарешті, перейти повністю на вегетаріанство. Правда, дуже важко це робити з двома чоловіками, що люблять м'ясо і солоденьке. Але це до слова :)
   І ще пару слів і я закінчую. Сподіваюся, я Вас не втомила, і Ви все-таки дочитали мій пост до кінця.
   Знаєте, буває, бачиш людину, а вона неначе світиться зсередини і від неї виходить душевна теплота. Ось такі ж почуття у мене виникають, коли я заходжу до Вас у блог. Відчувається, що Ви повні ідей і бажань. І дуже хочеться стати частиною усього цього.

   Бажаю усім учасницям набору Удачі!
  Дівчатка-хазяєчки блогу, бажаю Вам невичерпного натхнення, а Вашому блогу процвітання, тисячі читачів, цікавих завдань і рубрик!

   Ось тепер все!
  Мене можна знайти у Facebook та Instagram


   Всім гарного настрою!

21 комментарий:

  1. Тоня, сколько красивых работ! Мое ответное вам пожелание пройти отбор! Удачи! Я тоже к мягким игрушкам неравнодушна, вяжу зайчиков и куколок))

    ОтветитьУдалить
  2. Ох, Тоня))) то роботи такі, що душу зачіпають, то слова дуже теплі))) Ми правда, радіємо, що наша ідея не була намарно))) А поперду ще огого як багато))) Давайте чекати того 10-го червня))) і дякую за заявку))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Марія, дякую дуже! Будемо з нетерпінням чекати :)

      Удалить
  3. Бажаю успіху! Шеббі листівочки - просто неймовірні!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Тонечка, желаю удачи!!!! Работы восхитительны, и ооочень шебби-открыточки нравятся!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Юлечка, спасибо большое :) Да, они меня тоже в любимчиках ходят :)

      Удалить
  5. От і я прийшла підтримати та побажати успіху))) Тоня роботи чудові, сподобалися шебі листівочки. Успіху тобі Тоню)))) тримаю за тебе кулачки)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Даша, щиро дякую :) Дуже приємно :)

      Удалить
    2. До речі твоя листівочка з чайничками у ТОПі ЛЗ- вітаю))))

      Удалить
    3. Да, бачила :) Дякую :) А тебе с коментатором місяца, якщо не помилилась ;)

      Удалить
  6. Тоня, у вас очень классные работы. И разные - это здорово! От души вам удачи))

    ОтветитьУдалить
  7. Талантливый человек талантлив во всем;)))

    ОтветитьУдалить
  8. Ваші роботи дуже гарні та милі! Удачки)

    ОтветитьУдалить
  9. Стильні роботи!особливо мене підкорили листівки в стилі Шеббі із ніжно-зефірними квіточками!Успіху вам

    ОтветитьУдалить